dilluns, 24 de febrer del 2014

Los instrumentos musicales I / Els instruments musicals I

Hoy os quiero contar las últimas clases que he estado haciendo con mis peques de iniciación musical.

Durante estas últimas clases han ido pasando los diferentes profesores de instrumentos a enseñarles a los alumnos los instrumentos musicales que pueden optar a tocar en la banda. 

Han podido verlos, saber un poco más de su historia, y sobre todo, y lo que más les divirtió, fue poder tocarlos! He podido ver como niños y niñas de 4 y 5 añitos conseguían hacer sonar el oboe, el saxofón, el trombón, y el piano (aunque hacerlo sonar no es difícil difícil...).

Después de haberlos visto, mis peques han hecho algunas de las maravillas que vamos a ver a continuación. Hay que ver lo que da de sí la imaginación de un niño.

Os animo a hacer este tipo de clases en vuestras escuelas o aulas, así los peques se podrán ir familiarizando con los instrumentos que más adelante tendrán que elegir. 

Espero vuestros comentarios!!

_________________________________________________________________________________

Hui vos vull explicar les últimes classes que he estat fent amb els meus nens d'iniciació musical. 

Durant aquestes últimes classes han anat passant els diferents professors d'instruments a ensenyar als alumnes els instruments musicals que poden optar a tocar en la banda. 

Han pogut veure, saber una mica més de la seva història, i sobretot, i el que més els va divertir, va ser poder tocar-los! He pogut veure com xiquets i xiquetes de 4 i 5 anyets aconseguien fer sonar l'oboè, el saxòfon, el trombó, i el piano (tot i que fer-lo sonar no és difícil difícil ...). 

Després d'haver-los vist, els meus petits han fet algunes de les meravelles que veurem a continuació. Cal veure el que dóna de si la imaginació d'un nen. 

Us animo a fer aquest tipus de classes en les vostres escoles o aules, així els nens es podran anar familiaritzant amb els instruments que més endavant hauran de triar.

Espere els vostres comentaris!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada