dimecres, 29 de gener del 2014

Alguns blogs d'interés / Algunos blogs de interés



Hui vos vull mostrar alguns dels blogs que acostumbre a visitar per trobar diferents materials per a les meues classes d'iniciació musical (amb xiquets de 4 a 6 anys). 

A l'hora de buscar activitats per als meus xiquets sempre he de tenir en compte que encara no saben escriure ni llegir, així que han de ser fitxes amb molts estímuls visuals i que si tenen algun element d'escriure sigui repassant puntets o ratlles. 

A partir d'aquestes activitats m'han anat sorgint idees diverses per poder fer més amenes les classes, però ja vos les ensenyaré més endavant, que no vos vull aclaparar amb molta informació!  

Espero anar afegint més pàgines interessants amb el temps. No perdeu les actualitzacions!

Sense més preàmbuls, que al final vos avorriré, aquí teniu alguns enllaços:

_________________________________________________________________________________


Hoy os quiero mostrar algunos de los blogs que suelo visitar para encontrar diferentes materiales para mis clases de iniciación musical (con niños de 4 a 6 años). 

A la hora de buscar actividades para mis peques siempre tengo que tener en cuenta que aún no saben escribir ni leer, así que deben ser fichas con muchos estímulos visuales y que si tienen algún elemento de escribir sea repasando puntitos o rayas.

A partir de estas actividades me han ido surgiendo ideas diversas para poder hacer más amenas las clases, pero ya os las enseñaré más adelante, ¡que no os quiero atosigar con mucha información!

Espero ir añadiendo más páginas interesantes con el tiempo. ¡No os perdáis las actualizaciones! 

Sin más preámbulos, que al final os aburriré, aquí tenéis algunos enlaces: 





1 comentari:

  1. Este post és molt interessant i ja que esta relacionat amb les TIC podries fer un post sobre App per a tablets o mòbils on l'alumne pot fer dictats de intervals o lectures de solfeig a primera vista. Jo tinc alguns al mòbil com per exemple: "Primera vista" o un altre que es diu "Entrenamentoauditivo". D'esta forma els xiquets poden repassar música i jugar en casa amb la tablet dels pares.

    ResponElimina